Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar

SJBN Advocaat & Ondernemerdag

Ben jij een jonge advocaat met maximaal 7 jaar ervaring en ben je geïnteresseerd in het ondernemerschap binnen de advocatuur?

Meld je nu aan voor de SJBN Advocaat & Ondernemerdag!

De zevende editie van de SJBN Advocaat en Ondernemerdag vindt plaats op woensdag 9 december vanaf 15:00 uur tot 17:30 uur. Deze editie van de Advocaat & Ondernemerdag zal plaatsvinden via een webinar dat wordt georganiseerd in samenwerking met de Academie voor de Rechtspraktijk.

Tijdens de SJBN Advocaat en Ondernemerdag staat het ondernemerschap centraal. De SJBN Advocaat en Ondernemersdag is in het bijzonder gericht op advocaten die een eigen kantoor willen oprichten of ambitie hebben om door te groeien tot partner binnen een bestaand kantoor.

Tijdens het webinar ontvang je informatie van advocaten die jou voor zijn gegaan. Zij zullen spreken over het oprichten van een eigen advocatenkantoor en het doorlopen van het partner-traject. Ook worden er drie verschillende interessante lezingen aangeboden over benodigde financieringen, verzekeringen (Movir) en ICT-voorzieningen (Lexxyn). 

Na afloop van het webinar beschik je over praktische tips voor het doorlopen van een partnertraject, het oprichten van een eigen kantoor, informatie over verzekeringen, ICT-voorzieningen en financiering. Hiermee maak je een vliegende start.
 
Kortom: het belooft een interessante middag te worden voor iedere advocaat, die je niet mag missen. Naast advocaat ben je immers ook ondernemer!
  
Heb je vragen over de SJBN Advocaat en Ondernemerdag? Neem dan contact op met Madhavi Nagessersing, Portefeuillehouder Evenementen (evenementen@sjbn.nl).

Volg de SJBN op LinkedInFacebookInstagram en 
Twitter (@JongeBalieNL) om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en alle activiteiten

Schrijf je nu in om het webinar te kunnen bekijken. Je ontvangt een bevestiging van je registratie per e-mail.
Datum en tijd
Woensdag 9 december van 15:00 - 17:30 uur

Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.

Deel dit webinar